fbpx

Ίσως μας επηρέασε και η ομιλία του Jordache Johnson στο All Things, ίσως και τα το γεγονός ότι 5 χρόνια τώρα ακούμε ότι τα Bots έρχονται.

Σήμερα όμως τα bots μπορούν να μπούνε πολύ ευκολότερα στη στρατηγική μας. Πολλές πλατφόρμες (μεταξύ των οποίων και το ManyChat) τα οποία έχουν βελτιώσει το UX για να είναι η σχεδίαση ενός bot πραγματικά εύκολη.

Ίσως το 2020 το πιο δύσκολο κομμάτι με τα Bots να είναι το να σχεδιαστεί ένα καλό flow. Τα Facebook Messenger Bots μας απασχολούν λίγο περισσότερο καθώς ο Facebook Messenger βρίσκεται ήδη διαθέσιμος σε εκατομμύρια users.

To chatflow ενός bot είναι σαν ένα σενάριο μιας θεατρικής παράστασης

Σημαντικό, λόγω των εξελιξέων με τον Covid-19 ίσως να μην έχουμε podcast μέσα στη βδομάδα. Παρόλλα αυτά συζητάμε για ένα χαλαρό live hangout επεισόδιο. Πως σας φαίνεται η ιδέα; Μας ενδιαφέρει να μας πείτε εδώ.

Τι είναι ένα Messenger Bot;

Το Messenger bot είναι πρακτικά ένα σενάριο (ή καλύτερο flow) συζήτησης που έχει σκοπό να εξυπηρετήσει έναν ή παραπάνω σκοπούς. Η χρήση του εντός του Messenger είναι κυρίως για να διευκολύνει τον χρήστη δίνοντας του ένα UX που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί.

Στο Digital Jam Podcast συζητάμε μικρά & μεγάλα θέματα σχετικά με το digital marketing, το PPC και τα social media κάθε εβδομάδα. Άκου το podcast σε Spotify, Apple ή Google Podcasts.

Γίνε συνδρομητής στο podcast για να μην χάνεις κάθε νέο επεισόδιο.

Ακολούθησε το Jam:
Facebook: @DigitalJam.gr
Linkedin: https://b.link/yuuhq
Instagram: @digitaljam

Μάθε περισσότερα για εμάς:
Dimitris Zacharakis: https://b.link/dzacha
Dimitris Kalaitzis: https://b.link/dkalaitz

Μοιράσου το
PodcastEpisode 36