fbpx

Τι παίζει με το Real-Time Marketing;

Στο επεισόδιο 49 του Digital Jam Podcast πιάνουμε κουβέντα για μία από τις τελευταίες(;) τάσεις στα Social Media. Το Real Time Marketing.

Τι είναι τελικά; Πως μπορούμε να το ορίσουμε; Είναι ζήτημα του να είσαι up στα trends ή μήπως όχι μόνο αυτό; Και γιατί όταν μιλάμε για Real-Time Marketing ασχολιόμαστε μόνο με τα social; Στο podcast η αλήθεια είναι ότι συζητάμε κυρίως για το κομμάτι του real-time marketing που αφορά τα trends.

Outline


00:30 Τι είναι το Real Time Marketing;
02:30 – Προγραμματισμένο και όχι
05:20 – Μεγάλες εταιρείες, δυσκολία αποφάσεων
06:30 – Σίγουρα είναι θέμα μόνο Social;
09:50 – Ταχύτητα αποφάσεων
10:45 – Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν
12:00 – Ομάδα και project managment
13:45 – Dolly parton challenge
15:50 – Πως μπορείς να το υλοποιείς;
21:00 – Διχασμένο personality
23:00 – Κακές πρακτικές του fun real-time
25:00 – Σύνοψη
26:30 – Το όριο στα social

Τι είναι το Real-Time Marketing;

Το Real-Time Marketing είναι το μάρκετιγκ που πραγματοποιείται “on-the-fly” για τον προσδιορισμό μιας κατάλληλης ή βέλτιστης προσέγγισης για έναν συγκεκριμένο πελάτη σε μια συγκεκριμένη ώρα και τόπο.

Τα trends τελειώνουν γρήγορα, πρέπει να τα προλάβεις.

Γιατί είναι σημαντικό το Real-Time Marketing

Με την συνεχή καινοτομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες πλατφόρμες επικοινωνιών, οι προσπάθειες μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο είναι πιο αποτελεσματικές από ποτέ. Με το Facebook, το Twitter και πρακτικά όλα τα διαθέσιμα social media, τα brands μπορούν να συγκεντρώσουν γρήγορα πληροφορίες σχετικά με το κοινό-στόχο τους. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορούν να μετατρέψουν αυτές τις πληροφορίες σε ένα marketing material.

Όλοι θέλουν να είναι μέρος των τάσεων (trends). Όταν οι εταιρίες δομούν στρατηγικά τις διαφημίσεις τους ώστε να αντανακλούν ένα τρέχον γεγονός ή trend, το προϊόν ή η υπηρεσία τους μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικά για τους καταναλωτές.

Στο Digital Jam Podcast συζητάμε μικρά & μεγάλα θέματα σχετικά με το digital marketing, το PPC και τα social media κάθε εβδομάδα. Άκου το podcast σε Spotify, Apple ή Google Podcasts.

Γίνε συνδρομητής στο podcast για να μην χάνεις κάθε νέο επεισόδιο.

Ακολούθησε το Jam:
Facebook: @DigitalJam.gr
Linkedin: https://b.link/yuuhq
Instagram: @digitaljam

Μάθε περισσότερα για εμάς:
Dimitris Zacharakis: https://b.link/dzacha
Dimitris Kalaitzis: https://b.link/dkalaitz

Μοιράσου το
PodcastEpisode 49